Cursos de Permacultura online

No tots tenim l’oportunitat i la sort de poder passar entre una setmana i uns mesos fora de casa i de les obligacions i rutines diàries per poder anar a un curs de permacultura, però avui

dia gràcies a les tecnologies de comunicació tenim l’oportunitat d’aprendre permacultura sense haver de desplaçar-nos gràcies a la feina que estan realitzant l’equip de la Academia de PermCultura integral amb els cursos de permacultura online que ofereixen. El seu plantejament de la permacultura integral es refereix a potenciar (o millor dit equilibrar) la importància que tenen els aspectes socials i abstractes a l’hora de dissenyar una societat sostenible, ja que com s’ha pogut veure al llarg del temps, malauradament el factor que fa fracassar més projectes acaben sent les relacions humanes. Que potenciïn la part social no vol dir que es deixi de banda la part més física i tangible com la agricultura o la utilització de l’energia on també aprendreu un munt de coses útils i comptareu amb un acompanyament per aprendre permacultura seguint un model d’aprenentatge en acció.

Esteu convidats a pujar al vaixell rumb cap a un futur sostenible. A la comunitat de la acadèmia de Permacultura Integral podeu triar quin acompanyament voleu rebre ja que ofereixen l’oportunitat d’apuntar-se des d’un curs d’introducció a la Permacultura d’un mes fina a un acompanyament per realitzar un diplomat de permacultura que té una durada de dos anys. I si compartiu la visió de la permacultra com una eina de futur i realment voleu compartir una experiència d’aprenentatge i suport mutu per el desenvolupament i creixement personal, podeu embarcar-vos al curs d’iniciació i deixar que la dolça brisa i el sol brillant d’un dia de mar plàcida us acompanyi a través dels diversos cursos fins que entre tots construïm la terra promesa que varem abandonar ara fa molt de temps.

Esta entrada fue publicada en Cursos de Permacultura. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s