Primera sessió

El mètode biointensiu

Avui hem apres les característiques que té una terra fèrtil, així durant les pròximes sessions ja podrem anar encaminant les tècniques que anem aprenent cap a aquest objectiu, crear una terra fèrtil!!!. També hem donat una ullada ràpida al mètode biointensiu per agafar alguna de les seves propostes i incorporar-les al nostre hort per tenir el màxim de rendiment possible amb el mínim espai i no haver de llaurar la terra MAI MÉS. A la part pràctica hem fet un parell de bancals, ha sigut una feina dura, però ara ja està fet i seguint per aquest camí aconseguirem que les coses vagin millor, millor i millor.

Si mireu aquest vídeo amb la ment una mica oberta entendreu que és una terra fèrtil, i el més important, veureu quin és l’objectiu que estem perseguint.

També podeu consultar aquest manual sobre el mètode biointensiu per saber algunes tècniques que permeten augmentar el rendiment fins a arribar a triplicar la producció. O fins hi tot més, perquè com ja sabeu el rendiment teòric és il·limitat, a la pràctica només el limiten la informació i imaginació!!!!

El Huerto Familiar Biointensivo

Esta entrada fue publicada en Recursos. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s